Natuurpunt-Bree fotogalerij ........

Foto's De Luysen - Sint Maartensheide - Mariahof - ..... en ver daarbuiten.

Gebruikersvoorwaarden
Hoewel de beheerders van Natuurpunt-Bree fotogalerij ........ zullen proberen al het aanstootgevende materiaal op de site zo snel mogelijk te verwijderen, is het echter onmogelijk elk bestand te bekijken. Daarom ga je er mee akkoord, dat alle op deze site geĆ¼ploade bestanden en weergegeven commentaren de gezichtspunten en opinies zijn van de respectievelijke auteurs en niet van de beheerder of webmaster (behalve hun eigen postings) en deze zullen daarvoor niet aansprakelijk gesteld kunnen worden.

Je gaat er mee akkoord geen aanstootgevend, obsceen, vulgair, hatelijk, bedreigend, seksueel-getint materiaal of welk ander materiaal dan ook op deze site te plaatsen, dat enige van toepassing zijnde wet overtreedt. Je gaat er mee akkoord dat de webmaster, beheerder en moderators van Natuurpunt-Bree fotogalerij ........ het recht hebben elke inhoud te verwijderen en of te wijzigen wanneer zij dat nodig achten. Als gebruiker ga je er mee akkoord, dat alle data die je hebt verstrekt in een database worden bewaard. Hoewel deze informatie niet openbaar gemaakt wordt aan derden zonder jouw toestemming, ga je akkoord met het feit dat de webmaster en de beheerder niet verantwoordelijk gehouden kunnen worden voor welke hack-poging dan ook, dat kan lijden tot het openbaar worden van de database.

Deze site gebruikt cookies om informatie te bewaren op je lokale computer. Deze cookies dienen er voor jouw kijkgemak en plezier aan de site te verhogen. Het e-mailadres wordt alleen gebruikt om jouw registratiedetails en wachtwoord te bevestigen.

Door op 'Ik ga akkoord' hieronder te klikken , verklaar je je akkoord en ben je gebonden aan de hiervoor weergegeven condities.